Hier vindt u enkele sites die we uit eigen ervaring kunnen aanbevelen

Klanten
Bol.com: Bol.com heeft de grootste verzameling winkels van Nederland. In deze winkels bieden ze dezelfde service als in fysieke winkels, maar dan tegen internetprijzen.

HG international: HG International B.V., is een puur Nederlands bedrijf met eigen vestigingen in verschillende landen en waar in totaal meer dan 200 mensen dagelijks met grote inzet werken. HG International B.V. levert gespecialiseerde reinigings- en onderhouds- en verfraaiingsproducten.

HP Valves: HP Valves is een bekende en gerespecteerde leverancier van middel en hoge druk afsluiters.

Fokker Services: Fokker Services onderhoudt en ondersteunt de vliegende vloot van luchtvaart-operators en vlooteigenaren. Natuurlijk Fokker-toestellen, maar ook vliegtuigen van andere fabrikanten, zoals Airbus.

Endress+Hauser: Zwitsers en precisiewerk, een even bekende als vermaarde combinatie. Endress+Hauser past in die traditie. Het Zwitserse bedrijf levert vanuit zijn Nederlandse vestiging in Naarden procesinstrumentatie als niveaumeters en druktransmitters aan industrie en overheid.

DHL Exel: DHL Exel is een van werelds grootste logistieke dienstverleners. Het bedrijf beperkt zich niet tot het vervoeren van goederen, maar neemt de gehele logistieke keten van zijn klanten in beheer.

Kamer van Koophandel: De eerste taak van de Kamer van Koophandel is het uitvoeren van een aantal economische wetten, waaronder de handelsregisterwet. Deze wetten zijn ingesteld, omdat het bedrijfsleven gebaat is bij betrouwbare informatie, die wordt vastgelegd door een onpartijdige organisatie.

Menzis: Menzis is een zorg- en inkomensverzekeraar die zorg-, verzuim- en inkomensverzekeringen, arbo- en reïntegratiediensten voor individuele en collectieve klanten biedt.

Royal Wessanen nv: Royal Wessanen nv is al jarenlang een grote speler in de voedingsmiddelenbranche. Het Nederlandse bedrijf werd al in de achttiende eeuw opgericht en heeft zijn wortels in de handel in zaden.

Pon Equipment: Pon Equipment is een van de vier operating companies die onderdeel uitmaken van PON Organisatie en levert grote machines voor overslag, bos- en wegenbouw.

Philips Consumer Lifestyle: Philips CL Food & Beverage is met name bekend van de Senseo koffieapparaten en de thuistap Perfect Draft, maar produceert ook mixers, grills en allerhande keukenapparatuur. Per jaar worden wereldwijd zo’n 20 miljoen producten afgezet.

Vrumona: Op de Utrechtse Heuvelrug is al meer dan vijftig jaar Vrumona gevestigd. Daar waar het Sourcy-bronwater uit de grond komt. De frisdrankengigant uit de Heineken-Groep is een begrip, en niet alleen in Bunnik. Met merken als Pepsi, Sisi, Sourcy en 7up neemt Vrumona een prominente plaats in het frisdrankenschap.

bioMérieux: bioMérieux is gespecialiseerd in apparatuur voor in-vitro-analyses en haar producten worden met name gebruikt in de medische sector, de farmacie en de voedingsmiddelenindustrie.

MEE: MEE-organisaties bieden als dienstverlener in de zorg advies en ondersteuning aan gehandicapten, chronisch zieken, autisten en hun verzorgers.

Partners
Meta-audit: De handelsnaam van Metaware BV, waarin de advies en audit activiteiten zijn ondergebracht mbt ISO 27000 en NEN 7510 systemen

Verbeter de Zaak: Organisatie, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid - Gericht advies voor elk bedrijf dat zich wil verbeteren!

IBM: Metaware is Advanced Business Partner van IBM.

Real-Time Solutions: Real Time is een jong en specialistisch ICT- bedrijf. De activiteiten van Real Time zijn gericht op bedrijfsautomatisering-oplossingen voor het MKB. Belangrijk kenmerk hierbij is systeemintegratie.

8020.NL Consultants: een betrouwbare, praktische en pro-active software provider.

SNUG: Stichting SNUG - Nederlandse User Group voor IBM Software - is met 325 betalende leden, 750 nieuwsbrief-lezers en 25 partners, anno 2008 de onmisbare gebruikersgroep voor IBM Software in Nederland.

Overig
OLKK: Nederlandse on-line kwaliteitskring, biedt veel praktische informatie.
Share |