IBM Lotus Connections

IBM Lotus Connections is social software voor het bedrijfsleven. Software die u in staat stelt innovatiever te zijn en sneller te handelen door gebruik te maken van dynamische netwerken tussen medewerkers, partners en klanten.

Het concept van social software al langere tijd beschikbaar en heeft zijn diensten bewezen onder bijvoorbeeld studenten en scholieren. Met voorbeelden als Hyves, LinkedIn, MySpace, blogs, social bookmarking, etcetera. Nu is het de beurt aan professionele organisaties om hun digitale netwerken voor kennisuitwisseling vorm te geven.

Lotus Connections stimuleert productiviteit en innovatie door een platform te bieden waar dynamische netwerken en verbanden tussen informatie, medewerkers, partners en klanten aangelegd kunnen worden om zo samenwerking efficiënter en gemakkelijker te maken. Daarbij heeft Lotus Connections het grote voordeel dat u gebruik kunt blijven maken van uw bestaande e-mail, messaging en portal software. De software bestaat uit vijf kern-onderdelen: Profielen, Communities, Weblogs (blogs), Dogears (social bookmarks) en Activiteiten.
IBM Lotus Connections

Indien u geïntereseerd bent, is er nog meer informatie over IBM als businesspartner beschikbaar.

Lotus Producten:
Share |