Nieuwsgierigheid wordt beloond

Metaware is continu bezig met het verbeteren van al haar producten en diensten. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u naar uw mening met betrekking tot bepaalde vraagstukken. Elke maand zal er dan ook een enquête staan op onze website en wij zijn zeer nieuwsgierig naar de antwoorden op deze enquêtes: uw antwoorden verschaffen ons nieuwe inzichten waar wij weer op in kunnen spelen bij het ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

Techniek staat niet stil. Er kan veel meer met uw website: u kunt dichterbij uw klanten komen en nieuwe markten aanboren. Bovendien vormt een goede website een afspiegeling van uw organisatie. Oftewel, een website die gebouwd is in een database oplossing biedt talloze mogelijkheden. Zo'n website heeft toegevoegde waarde en stijgt uit boven een website die slechts een digitale folder is waarin informatie staat. Om inzicht te verkrijgen in de manier waarop uw eigen website bijdraagt aan uw organisatie, stellen we u de volgende vraag:

Hoe denkt u (direct of indirect) omzet te genereren met uw website?

Nieuwsgierigheid wordt beloond door ons. Elke 25e invuller van onze maandelijkse poll krijgt gratis een 'levensreddende tool' toegestuurd. Een handig stukje gereedschap om uzelf uit de auto te bevrijden, mocht dat noodzakelijk zijn. Innovatief, simpel en doeltreffend. Net als de producten van Metaware.

Share |