Infoware - De software oplossing voor kennismanagement

Kennis is de vierde productiefactor. Goed kennismanagement is van cruciaal belang bij het sterk en innovatief houden van de organisatie. Infoware biedt als software oplossing de mogelijkheid om kennis te beheren, te verspreiden en te ontwikkelen. Met Infoware kunt u doelgericht gebruik maken van de kennis en andere informatie die aanwezig is binnen uw organisatie. Kennis op het juiste moment, op de juiste plaats, voor de juiste mensen. Kennis is kracht; Infoware het middel.

Het organiseren van kennis is een voorwaarde voor een goede ontsluiting, ook wel kennis management of informatie management genoemd. Met Infoware zijn alle kennisitems te rubriceren in meerdere niveaus. Sleutelwoorden kunnen worden toegekend, zodat deze items vanuit verschillende invalshoeken zijn te benaderen. Voor gericht zoeken is een zoekmachine beschikbaar volgens het zogenaamde ‘full text search’ principe. Naast het ontsluiten is het informeren over nieuwe of geactualiseerde kennisitems minstens zo belangrijk (‘push’ en ‘pull’ principe). Het informatiesysteem Infoware kent een abonneersysteem waarbij medewerkers zich kunnen abonneren op specifieke rubrieken. Verschijnt er een nieuw document in de betreffende rubriek dan krijgen de medewerkers een e-mail met een link naar het document van Infoware. Daarnaast heeft Infoware nog een krachtige RSS-functie.
U kunt hier meer over lezen in onze brochure, die te vinden is in het rechtervenster.

Kennis management

Pilot versie
Mocht u verder nog geïnteresseerd zijn in onze producten en/of diensten, vraagt u dan naar onze pliot versie. Deze pilot stelt u in staat om een maand lang één of meer van onze software producten uit te proberen binnen uw organisatie. Bij dit aanbod inbegrepen is een speciale licentie-payback garantie.

Demo op locatie
Wij bieden u met genoegen een meer gedetailleerde demonstratie van onze software applicaties aan. Deze demonstratie is niet slechts een presentatie van alle functies van de applicaties, maar ook een uitwisseling van gedachten over mogelijke oplossingen. We hebben immers vele jaren van ervaring op onze naam staan!

Workshop
Het succes van welke applicatie dan ook wordt uiteindelijk bepaald door de gebruikers ervan. Onze case-georiënteerde workshops bieden de gebruikers en applicatiemanagers van uw organisatie een hands-on training in gebruik en onderhoud van onze applicaties.

Rollout
Doordat wij onze applicaties eerst implementeren in een micro-omgeving, kunnen ze geïnstalleerd en getest worden in overeenstemming met de wensen van de klanten. Zodra dit proces beëindigd is, kunnen de applicaties verder ''uitgerold'' en geïmplementeerd worden in de rest van de organisatie. De mogelijkheid om onze applicaties aan te passen aan de behoeften van de klant verzekert deze optie.
Share |
 
get the flash player to see this player.
Ad Voets Direct chatten

E-mail: Ad Voets
Infoware - De software oplossing voor kennismanagement