Metaware heeft een nieuwe site

Klanten service documentatie software

Goede klantenservice - customer service - betekent snel en effectief uw klanten kunnen helpen. Om snel naar de juiste oplossing toe te werken, is het cruciaal om de eigen productinformatie goed vast te leggen. De juiste software tools om deze informatie en oplossingen te beschrijven, actueel te houden en te communiceren zijn dan onontbeerlijk. Proware voorziet hierin met zijn praktische homepage, visuele navigatie en heldere opzet voor documentcreatie, -goedkeuring en publicatie. U heeft met Proware sneller en eenvoudiger uw eigen kennisbank voor de juiste klantbenadering.

Wat is Proware - CS
Proware - CS is een digitale kennisbank of handboek die er voor zorgt dat agents in hun klantencontact snel de juiste informatie voorhanden hebben. Dit kan door een zelf in te richten homepage, een effectieve en zelflerende zoekmachine en een grafische navigatie. Het wijzigen, beheren en distribueren van uw documenten is workflow gestuurd. Diverse rapportages geven informatie over het gebruik.

Proware direct bekijken en gebruiken Wilt u Proware direct gebruiken, klik dan op de Quick Start - knop. U kunt ook eerst een demo handboek bekijken. Hier kunt u vrij in rondklikken, echter hebben we de edit rechten ontnomen waardoor u geen nieuwe documenten kunt opslaan of bestaande in het kwaliteitssysteem kunt bewerken. Bij de demo handboeken gaat inloggen automatisch.
Maak nu uw handboek aan en gebruik deze een maand op proef

Proware nu al vanaf 99 euro per maand
De demo handboeken zijn bereikbaar via:


Bekijk in onze portfolio brochure het voorbeeld van Bol.com.

“Jeetje, dat Proware is echt een handig systeem! Echt een paradijs om mee te werken. Alle informatie staat letterlijk beschreven. En heb je die zoekpaden gezien! Hadden wij dat maar bij die andere...”

--- Deelnemer Bol.com training in Amersfoort ---Proware in steekwoorden
• efficiënter documentenbeheer
• iedereen kan verbetervoorstellen doen
• automatisch versiebeheer
• feedback uit beoordelingen via een klik over te zetten
• lagere operationele kosten
• geen investeringskosten
• snel inzetbaar
• geen IT kennis en infrastructuur nodig


Web demo
Via schermdeling kunnen we u een demonstratie geven van Proware. U krijgt dan een goed beeld van de werking van Proware en uw vragen kunnen direct beantwoord worden. Heeft u interesse in een online demo, maak dan gebruik van het contactformulier, wij zullen u dan benaderen voor het maken van een afspraak.
Digitaal Handboek
Share |