Metaware heeft een nieuwe site

Proware - het digitale kwaliteitssysteem - ISO 9001:2015 klaar

Voor middelgrote organisaties is slagvaardig handelen kenmerkend, echter maken toenemende wet- en regelgeving dit soms lastig. De juiste tools om processen te beschrijven, actueel te houden en te communiceren zijn dan onontbeerlijk. Proware voorziet hierin met zijn praktische workflow en heldere opzet voor documentcreatie, -goedkeuring en publicatie. U voldoet met Proware sneller en eenvoudiger aan uw certificering eisen als ISO, VCA, NEN, OHSAS, PREZO en HKZ.

Uw documentatie op orde
Proware is een digitaal kwaliteits handboek welke u kunt inzetten voor het opzetten, beheren en distribueren van uw kwaliteitsdocumenten t.b.v. certificeringen als ISO, VCA, NEN, OHSAS, PREZO en HKZ. Uw handboeken worden transparant en toegankelijk door de documenten via verschillende doorsneden aan te bieden. Tevens vergroot het, door zijn eenvoud, de snelheid waarmee u uw kwaliteitsdocumenten kunt aanpassen, evalueren en publiceren. De documentatie uit uw kwaliteitsmanagementsysteem wordt centraal beheerd maar de actuele versie is altijd organisatiebreed voorhanden.

Proware direct bekijken en gebruiken
Wilt u Proware direct zelf gebruiken, klik dan op de Quick Start - knop. In Proware treft u nu al de nieuwe High Level Structure (HLS) aan, die voor alle ISO managementsystemen gelijk is getrokken. U kunt ook eerst een demo handboek bekijken. Hier kunt u vrij in rondklikken, echter hebben we de edit rechten ontnomen waardoor u geen nieuwe documenten kunt opslaan of bestaande in het kwaliteitssysteem kunt bewerken. Bij de demo handboeken gaat inloggen automatisch.
Maak nu uw handboek aan en gebruik deze een maand op proef


Proware nu al vanaf 99 euro per maand


De demo's zijn bereikbaar via:


Klik op de afbeelding voor de klanten portfolio

Proware in steekwoorden
 • gericht op certificering en regelgeving
 • efficiënter documentenbeheer
 • iedereen kan verbetervoorstellen doen
 • automatisch versiebeheer
 • feedback uit beoordelingen via een klik over te zetten
 • lagere operationele kosten
 • geen investeringskosten
 • snel inzetbaar
 • geen IT kennis en infrastructuur nodig
 • visuele procesnavigatie
 • vrij definieerbare templates
 • handboek in eigen huisstijl


“Jeetje, dat Proware is echt een handig systeem! Echt een paradijs om mee te werken. Alle informatie staat letterlijk beschreven. En heb je die zoekpaden gezien! Hadden wij dat maar bij die andere...”

--- Deelnemer Bol.com training in Amersfoort ---


Klik voor een impressie op onderstaande video.


De volgende gebruikers zijn u voorgegaan, o.a.: Bol.com (webwinkel), HG (fabrikant schoonmaakmiddelen), Fysio aan 't Wad, FysioExpert (fysiotherapie-praktijken), Interzorg (woonzorg senioren), Huize Rosa (zorgcentrum), Beter (vh Arbodienst ABNAMRO), Van Loon (electrotechniek), Natudis (distributeur bio-producten), DSP (onderhoud dieselmotoren), HP Valves (fabrikant afsluiters), ICT Teamwork (IT beheer), E-benefits (softwareontwikkelaar), CarPro (softwareontwikkelaar), Kobout (leverancier bevestingsmaterialen), Cox Geelen (gasafvoersystemen), Qualitatis certification (certificeerder), Nijbod Consultancy (adviesbureau huisvestingsoplossingen), Lightronics (verlichtingssystemen), Inofec (leverancier kantoormeubelen), OTC (distributeur biologisch groenten en fruit), Ommeren (metaaltechniek automotive), Nederlands Instituut voor Lastechniek (certificeerder), Vamex (exameninstelling), ....... zie ook onze portfolio brochure hiernaast afgebeeld.

Gratis handboek App (iPhone iPad) beschikbaar ! Met voorbeeld handboeken. - nieuwe versie live -

Bel ons op 050 - 5370080 of wij bellen u terug.


Proware+ modules
In de nieuwe release 3.3 kunnen extra modules worden geactiveerd (en direct uitgeprobeerd met QuickStart):

Module FlowCreator
Een volledig geïntegreerde module om schema's te bouwen en te onderhouden. De FlowCreator gebruikt de metadata (labelnamen als processen, functies of normitems). De schema-elementen zijn direct te koppelen met de aanwezige documenten, bijlagen of een documentenoverzicht dan wel een externe URL. De FlowCreator heeft een eigen widget om stroomschema's dynamisch (!) op te nemen in andere webpagina's.

Module RiskManagement
Voor het vastleggen van de risico-analyse, de risico-behandeling en de genomen maatregelen is een aanvullende module beschikbaar. Met deze module ligt de gehanteerde methode meteen vast, een eis uit de nieuwe ISO 9001:2015 norm.

Module SearchExtra
Om het zoekproces te versnellen gebruikt deze module, naast diverse filteropties, de veel voorkomende woordcombinaties als suggestie. Tevens is een spellingscontrole in nederlands en engels beschikbaar.

Module AdminExtra
Een module om de structuren, waarbinnen alle documenten zijn te vinden, snel en eenvoudig te kunnen aanpassen. Ook kunnen met deze module meerdere concepten tegelijk worden gepubliceerd.


Digitaal Handboek

Cloud portfolio
Metaware heeft naast Proware binnen zijn portfolio nog andere direct inzetbare cloud-applicaties:
 • Improware: voor de opvolging van klachten, afwijkingen en verbeteringen
 • Infoware: voor alle formulieren en registraties


Brochure Proware hier downloaden


Communicatie en samenwerking
Proware gebruikt de kracht van IBM Collaboration Solutions Social software. Software die organisaties in staat stelt om de communicatie en samenwerking te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Live web demo
Via schermdeling kunnen we u een demonstratie geven van Proware. U krijgt dan een goed beeld van de werking van Proware voor uw kwaliteitsmanagement en uw vragen kunnen direct beantwoord worden. Heeft u interesse in een online demo, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij kunnen u dan direct een live demo geven of een afspraak maken.

Proware is geoptimalizeerd voor MS Internet Explorer 11.
Share |