Metaware heeft een nieuwe site

Hoe werkt deze site

Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over onder andere de diensten die wij aanbieden, maar ook de producten die we ontwikkeld hebben en de vernieuwingen omtrent deze producten. Ook kunt u lezen welke bedrijven wij reeds hebben voorzien van één of meerdere van onze producten en wat dit concreet heeft betekend voor die bedrijven.

U ziet steeds in het rechtervenster alle gerelateerde producten en/of diensten staan, zodat u gemakkelijk op die pagina's terecht kan komen. Tevens ziet u in dit rechtervenster onder het kopje 'contact' verschillende mogelijkheden staan:

  • bel me nu: aan de hand van dit formulier kunt u aangeven dat u wilt dat wij binnen een uur contact met u opnemen
  • offerte: hiermee kunt een offerte aanvragen van één van onze producten en/of diensten
  • informatie aanvraag: met dit formulier geeft u aan dat u graag meer informatie zou willen ontvangen over onze producten en/of diensten
  • nieuwsbrief: hier kunt u zich aanmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrief

Tevens staan enkele animatiefilmpjes op de website die u kan bekijken door op 'afspelen' te klikken. Tot slot kunt u rechtsboven op de website zoeken naar de door u gewenste informatie.

Indien u een klant bent van Metaware, kunt u inloggen op de website. Door in te loggen heeft u, naast bovenstaande informatie, ook toegang tot de nieuwste releases van onze producten en onze laatste nieuwsbrief. Tevens kunt u als u ingelogd bent gebruik maken van onze helpdesk.
Share |