Metaware heeft een nieuwe site

Consultancy

De IT consultants van Metaware zijn betrokken bij het gehele project: van de planning en specificatie tot aan de ontwikkeling en implementatie. De gecertificeerde administrators en developers van Metaware (een IBM business partner) zijn zeer ervaren ICT specialisten die jaren ervaring hebben in verschillende bedrijfstakken. Indien nodig, kunnen zij toegewezen worden aan uw bedrijf voor specifieke projecten of lange-termijn consultancy, zoals detachering.

Voorbeelden van projecten die Metaware uitvoert, zijn:
  • Op maat gemaakte (web)applicaties / Apps, geschikt voor specifieke bedrijfsprocessen. Onze ervaring stelt ons in staat snel nieuwe applicaties te ontwikkelen, bijvoorbeeld web applicaties met IBM Collaborations solutions (Lotus Notes Domino) of Xpages, en ook om applicaties te creëren op basis van een prototype. Zo kan snel de specificatiefase worden afgerond.
  • Apps integreren in een specifieke bedrijfsactiviteit. De introductie van een nieuwe software applicatie vereist niet alleen technologische veranderingen, maar ook veranderingen binnen te organisatie. Metaware maakt gebruik van een goed gestructureerde project setup- aanpak, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de training van toekomstige gebruikers. Deze toekomstige gebruikers leren hoe ze maximale resultaten kunnen behalen met behulp van de applicaties. Hierbij hebben we veel voordeel van onze brede (ICT) ervaring in verschillende branches.
  • Software applicaties / Apps van workflow concepten. Bij het gebruik van workflow applicaties is altijd ruimte voor verbetering in cyclus tijden en de toegankelijkheid van informatie. Grondige kennis van bedrijfsprocessen en IT-applicaties is daarom een 'must' in deze context. Een goed voorbeeld van Metaware's kennis en ervaring is ons workflow gestuurd managementsysteem, aan de hand waarvan verschillende doelen in verschillende type organisaties behaald kunnen worden.
    Share |