Metaware heeft een nieuwe site

Optimaliseer uw teamprestaties met Microsoft SharePoint

SharePoint is een productiviteitstool van Microsoft. Windows SharePoint Services (WSS) bestaat uit een aantal applicaties voor het werken in teamverband met tal van handige functies die de samenwerking ondersteunen. Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) gaat een stap verder en integreert SharePoint met andere Windows applicaties zoals Microsoft Office.

SharePoint is voor uw team van een productiviteitstool waarmee het efficiënt een internet-, extranet- of intranetomgeving opzet. Functies als forums, agenda’s, taakbeheer, documentbeheer en enquêtes hoeven niet separaat toegevoegd te worden omdat ze in SharePoint standaard aanwezig zijn.

De sterke punten van SharePoint
  • Integratie met andere Microsoft toepassingen, zoals Office en Outlook
  • Efficiënt databeheer
  • Bevoegdheden gekoppeld aan persoonlijk profiel met integraal autorisatiebeheer
  • Diverse geïntegreerde functies
  • Eén platform voor al uw internet-, extranet- of intranetomgevingen.

Wat doet SharePoint voor uw team?
SharePoint biedt leden van uw team mogelijkheden om documentatie uit te wisselen, een kennisdatabase in te richten, een eigen intranetprofiel te beheren, weblogs bij te houden, etc. SharePoint laat de teamleden makkelijker samenwerken. Tegelijkertijd maakt SharePoint de teamleden minder afhankelijk van elkaar door de ontsluiting van de documentatie.

Wat doet Metaware voor u en uw team?
Sharepoint is behalve een technologische vooral een organisatorische oplossing. Als specialist in productiviteitstools en contentmanagement ondersteunt Metaware uw organisatie in de overgang naar Microsoft Office Sharepoint Server.  Metaware biedt u een alles-in-één pakket met advies, installatie, implementatie en hosting.  Desgewenst levert Metaware een oplossing op maat inclusief training en ondersteuning.

SharePoint en uw kwaliteitssysteem
Met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van kwaliteitsmanagementsystemen, kan Metaware u ondersteunen in het gebruik van uw SharePoint-platform. Voor het beheren van uw kwaliteitsdocumenten. Met de beschikbare workflow management componenten is versiebeheer eenvoudig mogelijk. Zoeken is vinden door de krachtige zoekmachine.
Kortom: u doet zo meer met uw SharePoint-platform.
Share |
 
Richard Ludwig Direct chatten

E-mail: Richard Ludwig
Optimaliseer uw teamprestaties met Microsoft SharePoint