Metaware heeft een nieuwe site

SEO - Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie, positionering of marketing). Iedereen wil met zijn website gevonden worden in zoekmachines zoals Google (website promotie). Om dit voor elkaar te krijgen is het het beste je te richten op bepaalde keywords (zoekwoorden of sleutelwoorden) waarop je gevonden wilt worden.

Zoekmachine optimalisatie: achtergronden.
Verschillende combinaties van factoren zijn noodzakelijk om de robots van de zoekmachines nieuwsgierig te maken en te houden. Robots van zoekmachines houden zich aan vastgelegde regeltjes. Deze regels bepalen grotendeels het gedrag van de zoekmachine. Ze bepalen ook de volgorde waarin robots op onderdelen van websites letten. Het ene pagina-element is belangrijker is dan het andere.

Zoekmachine optimalisatie: een specialisme.
Het aanmelden en verversen van de aanmeldingen bij de diverse zoekmachines vergt echter zeer veel vakkennis. Voordat u het weet is de website gezakt in de hitlijsten. Een mix van kloppende factoren, zoals het webadres afgestemd op de metatags en de informatie van de verschillende pagina´s van uw site, is van groot belang voor het bezoek van de robots van de zoekmachines, waardoor u op de juiste positie komt te staan (zoekmachine marketing, optimalisatie of positionering). Door middel van aanmelden, het doen van onderzoek en eventueel fine-tuning kunnen wij met onze SEO dienst ervoor zorgen dat uw website de juiste posities behaalt in de zoekmachines en webgidsen op de voor u belangrijke zoekwoorden (keywords).
Share |