Metaware heeft een nieuwe site

Webinar - Workshop

Metaware biedt voor elke 'ware' - applicatie een webinar, workshop of training om u (meer) kennis te laten verwerven over deze software applicaties. Metaware (een IBM Business partner) heeft binnen haar staf gecertificeerde en ervaren docenten, die bekend zijn met alle ins & outs van de 'ware'-applicaties en veel ervaring hebben met verschillende bedrijfssituaties. Onze webinars zijn flexibel in te richten, maar duren meestal 2 x 3 uren. De workshops duren 1 dag.

De workshops of trainingen zijn opgedeeld in vier niveau's met toenemende complexiteit. Voor elke 'ware'-applicatie, zijn er verschillende webinars dan wel workshops beschikbaar.

1. Update
De update workshops bieden ervaren gebruikers de mogelijkheid om bekend te raken met de nieuwste eigenschappen van de applicatie. Daarnaast wordt vooral aandacht besteed aan zaken die zich hebben voorgedaan tijdens het gebruik van een vorige versie van de applicatie.

2. Gebruik
Workshops die gaan over het gebruik van de applicatie zijn gericht op optimaal gebruik van de eigenschappen van deze betreffende applicatie zoals het deelnemen aan workflow, het zoeken en organiseren van informatie, het completeren van acties binnen de applicatie: zaken die voorkomen in de alledaagse praktijk.

3. Beheer
De 'ware'-applicaties kunnen alleen optimaal functioneel zijn wanneer de databases geïnstalleerd zijn volgens de eisen en wensen van het bedrijf. De 'ware'-applicaties zijn flexibel en kunnen volledig aangepast worden aan de uitstraling van het bedrijf, zodat het bedrijf en haar werknemers volop kunnen profiteren van de voordelen en mogelijkheden van deze applicaties.

4. Geavanceerd Gebruik
Deze workshop behelst zowel 'Gebruik' als 'Beheer' van de applicatie. Deze bieden wij slechts aan voor applicaties die relatief gemakkelijk te gebuiken zijn.

Op maat gemaakte oplossingen zijn beschikbaar op aanvraag. Deze oplossingen zijn gericht op het gebruik en/of het beheer van één van de applicaties binnen een specifieke bedrijfssituatie. wanneer dit gewenst is, kan de workshop verder uitgebreid worden naar andere 'ware'-applicaties die binnen het bedrijf in gebruik zijn.

Meer gedetailleerd informatie vindt u in onze brochures.
Share |
 
Ad Voets Direct chatten

E-mail: Ad Voets