Metaware heeft een nieuwe site

web content management

Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en moet meer zijn dan een folder. Laat uw website de hefboom zijn bij de ontwikkeling van uw business. Metaware verrijkt uw internetapplicatie met IBM Lotus webtechnologie. Met Cmware bieden wij u een software totaaloplossing voor het on-line publiceren van uw bedrijfsgegevens door content management.

Wat is een contentmanagement systeem?
Een contentmanagement systeem is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse Content Management System.

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en waarvan de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS software oplossing.

Uw website is een verlengstuk van uw organisatie. Zowel de stijl van uw organisatie, de benadering van klanten en marktsegmenten en de communicatie met uw medewerkers komen allemaal terug in uw website. Wilt u een zakelijke, strakke of speelse site? Wij zorgen ervoor dat het ontwerp van uw toekomstige website geheel in overeenstemming met uw smaak wordt uitgevoerd.

Cmware is een content management systeem (CMS) waarmee u eenvoudig, zonder veel technische kennis, gegevens en documenten op internet kunt publiceren. Kortom: een contentbeheersysteem. Wij bouwen de website voor u en u beheert zelf de inhoud (content) ervan. Ook deze Metaware website is een Cmware applicatie. Cmware is ingezet als website designer.


Show details for Voordelen CMwareVoordelen CMware
Show details for Modules CMwareModules CMware
Share |
 
web content management