Metaware heeft een nieuwe site

Do-It-Yourself portal - snel en inzichtelijk samenbrengen van bedrijfsinformatie

De veelheid aan informatie dwingt elke organisatie zijn informatiestromen te kanaliseren en te optimaliseren, zowel intern als extern.

De Do-It-Yourself portal van Metaware is de software tool om op inzichtelijke wijze en in de eigen huisstijl bedrijfsinformatie te ontsluiten. Bedrijfsinformatie die op zichzelf staat of uit onderliggende databases komt. En dit alles zonder specifieke IT-kennis. U kunt hier meer over lezen in onze brochure of alles direct bekijken op onze demosite, die beide te vinden zijn in het rechtervenster.

Een grote informatiestromen, een veelheid aan bedrijfskritische data, een grote verscheidenheid aan betrokken collega’s, huisvesting op meerdere locaties en klanten die om een snelle reactie vragen. Deze puzzelstukken zijn bij elkaar te brengen… met een portal als software tool.

Met een portal, een geavanceerd bedrijfsinformatie systeem, ontstaat een dynamische werkomgeving waarin elke medewerker toegang heeft tot bedrijfskritische data, direct of indirect door koppeling met het betreffende systeem. De eigen productiviteit wordt verhoogd én de samenwerking met collega’s wordt effectiever, gericht op de eigen bedrijfsprocessen.

Een portal biedt meteen overzicht: nieuwsfeiten naast algemene bedrijfsinformatie. Vanuit overzichten is meteen door te klikken naar gedetaileerde bedrijfsinformatie, nodig voor de eigen werkzaamheden. Kortom: Breng data en systemen samen en verhoog de productiviteit binnen de samenwerking.

Do It Yourself Portal - bedrijfsinformatie systeem
Share |
 
get the flash player to see this player.
Richard Ludwig Direct chatten

E-mail: Richard Ludwig
Do-It-Yourself portal - snel en inzichtelijk samenbrengen van bedrijfsinformatie