Metaware heeft een nieuwe site

Isoware de software oplossing voor kwaliteitsmanagement

Voor elke vitale organisatie is kwaliteitsmanagement een essentieel onderdeel van de eigen activiteiten. Goed documentenbeheer van uw kwaliteitshandboek vervult hierin een spilfunctie, zodat alle medewerkers de aanwezige (kwaliteits-) documenten gezamenlijk kunnen gebruiken. Isoware biedt dé software oplossing om dit snel, efficiënt en betrouwbaar te realiseren. Voor ondersteuning bij certificering conform ISO 9001, VCA, HACCP, INK, HKZ, SAS70 of andere normen.

Isoware is het levende kwaliteitssysteem van Metaware, een geïntegreerd digitaal concept voor kwaliteitsmanagement, documentenbeheer, gegevensregistratie, certificering en verbetermanagement. Isoware gebruikt de kracht van Lotus Notes en is specifiek ontwikkeld voor middelgrote tot grote organisaties. Voor organisaties die volledig via het web, in de Cloud, willen werken hebben we Proware.

Door een gericht documentbeheer kan de expliciete kennis voor de organisatie worden verankerd en ontsloten: van kwaliteitsgerelateerde documenten als procesbeschrijvingen tot specifieke productinformatie. Dit alles volgens gangbare kwaliteitsprincipes als o.a. ISO 9001, VCA, INK, HKZ en SAS70. Kortom: kwaliteitsmanagement op hoog niveau voor uw ( Iso ) kwaliteitshandboek.
Hier kunt u meer over lezen in onze brochure, die te zien is in het rechtervenster.

Isoware - software oplossing voor kwaliteitsmanagementPilot versie
Mocht u verder nog geïnteresseerd zijn in onze producten en/of diensten, vraagt u dan naar onze pliot versie. Deze pilot stelt u in staat om een maand lang één of meer van onze software producten uit te proberen binnen uw organisatie. Bij dit aanbod inbegrepen is een speciale licentie-payback garantie.

Demo op locatie
Wij bieden u met genoegen een meer gedetailleerde demonstratie van onze software applicaties aan. Deze demonstratie is niet slechts een presentatie van alle functies van de applicaties, maar ook een uitwisseling van gedachten over mogelijke oplossingen. We hebben immers jaren van ervaring op onze naam staan!

Workshop
Het succes van welke applicatie dan ook wordt uiteindelijk bepaald door de gebruikers ervan. Onze case-georiënteerde workshops bieden de gebruikers en applicatiemanagers van uw organisatie een hands-on training in gebruik en onderhoud van onze applicaties.

Rollout
Doordat wij onze applicaties eerst implementeren in een micro-omgeving, kunnen ze geïnstalleerd en getest worden in overeenstemming met de wensen van de klanten. Zodra dit proces beëindigd is, kunnen de applicaties verder ''uitgerold'' en geïmplementeerd worden in de rest van de organisatie. De mogelijkheid om onze applicaties aan te passen aan de behoeften van de klant verzekert deze optie.
Share |
 
get the flash player to see this player.