Metaware heeft een nieuwe site

Toolware - Software voor kalibratie en gereedschappenbeheer

Alle gereedschappen en meetinstrumenten vormen een kostbare, maar noodzakelijke investering voor uw dienstverlening of productieapparaat. Een optimaal beheer van alle gereedschappen en instrumenten verlaagt de operationele kosten en vermindert het investeringsniveau. Kortom: gericht gereedschappenbeheer.

Toolware is dé software oplossing waarin alle gezamenlijke beheeractiviteiten en essentiële gegevens worden vastgelegd, zoals onderhoudsplanning, status, stam- en kalibratiegegevens, gebruikshistorie. Juist het actiegestuurde karakter van het Toolware systeem en het gezamenlijk gebruik door alle betrokken medewerkers maken het een onmisbare schakel tussen alle beheeractiviteiten van uw gereedschappen.

Alle gereedschappen, (meet-)instrumenten of andere hulpmiddelen worden in één database vastgelegd, samen met alle stamgegevens als ID en serienummer, familie, set en unit, locatie, status en toeleverancier. Daarnaast zijn nog een aantal velden zelf te definiëren.
Voor onderhoudsdoeleinden is voor elk gereedschapstuk aan te geven hoe onderhoud en/of kalibratie moet worden uitgevoerd en wat de meetresultaten zijn: onderhoudsfrequentie, status, contactpersoon, in- of extern onderhoud, meetpunten en –resultaten, gewenste actie. Afhankelijk van de bevoegdheden van een medewerker zijn, kan degene gegevens invoeren, beoordelen dan wel alleen lezen. Verder kan al het gereedschap of alle meetinstrumenten in zelf te kiezen groepen worden onderverdeeld.

De voordelen van Toolware als software oplossing zijn:
  • Gecentraliseerde overzichten van gereedschap gebruik
  • Gedecentraliseerde input van alle activiteiten en mutaties
  • Actuele data, statussen en schedules
  • Actie-gestuurd onderhoud, zoals voor kalibratie

U kunt hier meer over lezen in onze brochure, die te vinden is in het rechtervenster.

Pilot versie
Mocht u verder nog geïnteresseerd zijn in onze producten en/of diensten, vraagt u dan naar onze pliot versie. Deze pilot stelt u in staat om een maand lang één of meer van onze software producten uit te proberen binnen uw organisatie.

Demo op locatie of alles in de Cloud
Wij bieden u met genoegen een meer gedetailleerde demonstratie van onze software applicaties aan. Deze demonstratie is niet slechts een presentatie van alle functies van de applicaties, maar ook een uitwisseling van gedachten over mogelijke oplossingen. We hebben immers jaren van ervaring op onze naam staan!

Workshop
Het succes van welke applicatie dan ook wordt uiteindelijk bepaald door de gebruikers ervan. Onze case-georiënteerde workshops bieden de gebruikers en applicatiemanagers van uw organisatie een hands-on training in gebruik en onderhoud van onze applicaties.

Rollout
Doordat wij onze applicaties eerst implementeren in een micro-omgeving, kunnen ze geïnstalleerd en getest worden in overeenstemming met de wensen van de klanten. Zodra dit proces beëindigd is, kunnen de applicaties verder ''uitgerold'' en geïmplementeerd worden in de rest van de organisatie. De mogelijkheid om onze applicaties aan te passen aan de behoeften van de klant verzekert deze optie.
Share |
 
get the flash player to see this player.
Ad Voets Direct chatten

E-mail: Ad Voets
Toolware - Software voor kalibratie en gereedschappenbeheer