Proware module FlowCreator

Voor de geoefende of intensieve gebruiker kent het digitale handboek Proware een aantal uitbreidingsmodules, Proware+. De modules zijn afzonderlijk te activeren, zoals deze module FlowCreator.

Liever visueel, dan tekstueel
Veel gebruikers zien hun processen liever in schema's dan in lange teksten. Veel beheerders willen daarbij schema's die goed onderhoudbaar zijn en gebruik maken van de aanwezige informatie. Deze Proware+ module voorziet hierin: innovatief en simpel.

De ontbrekende schakel
Veel schema's staan op zichzelf. Door gebruikt te maken van de aanwezige metadata als functienamen, procesnamen of andere labels zijn schema's veel eenvoudiger op te zetten. De bouwelementen in deze schema's zijn vervolgens weer te koppelen met bijlage, documentenoverzicht, document of url.

Overzichtelijk en toch details
Om uitgebreide schema overzichtelijk te houden, is het schema lokaal in- en uit te vouwen. Zo kan worden ingezoomd op details zonder het overzicht te verliezen.

Widget
Met de FlowCreator - widget is elk stroomschema op te nemen in elke andere webpagina van uw intranet, website of andere webapplicatie. Een volledige, visuele integratie met uw documenten.

  

 

Proware+ FlowCreator in steekwoorden

  • volledig geïntegreerde schemabouwer (FlowCreator)
  • gebruikt aanwezige metadata als procesnamen, functienamen of andere labels
  • bouwelement direct koppelbaar aan bijlage, documentenoverzicht, document of url
  • eenvoudig te integreren in de startpagina's en documenten
  • makkelijk te bewerken of aan te vullen
  • bouwelementen kunnen uit meerdere lagen bestaan
  • huisstijlkenmerken of afbeeldingen zijn aan bouwelementen toe te voegen
 

Live web demo
Via schermdeling kunnen we je een demonstratie geven van deze Proware+ module. Je krijgt dan een goed beeld van de werking van Proware+ voor je kwaliteitsmanagement en je vragen kunnen direct beantwoord worden. Heb je interesse in een online demo, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij kunnen je dan direct een live demo geven of een afspraak maken.