kwaliteitsmanagement

Over ons

Metaware heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van productiviteitstools. Trefwoorden: Innovatief en simpel. Wij hebben onder andere bijgedragen aan het succes van de Senseo ® koffiezetter, aan een efficiënter transport van Ricoh copiers, aan een geruisloze fusie van de Kamers van Koophandel en aan een snelle klantenservice bij Bol.com. Met Metaware zette Wessanen zijn kwaliteitssysteem op voor Zonnatura thee en Beckers kroketten. En we helpen Interzorg met kwaliteit, waarden en menselijke maat.
Succes smaakt naar meer. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw succes met onze tools en ervaring.

Metaware biedt een samenhangend pakket van basisproducten en oplossingen, gericht op het verbeteren van de eigen bedrijfsprocessen en het verhogen van de productiviteit. De klant staat centraal. Voor een snelle inzetbaarheid heeft Metaware een aantal basisproducten voor onder andere kwaliteitszorg, kennismanagement en klachtenopvolging. Speerpunt in de dienstverlening is de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van toepassingen uit de IBM productenlijn, waarin Metaware een jarenlange ervaring heeft. Deze toepassingen variëren van eenvoudige workflow procedures tot integrale (web)informatiesystemen of kwaliteitsmanagementsystemen. Naast de continue verbetering van onze standaard producten is onze kennis ook direct toepasbaar in klantspecifiek maatwerk. Verder zijn speciaal opgeleide medewerkers beschikbaar in een breed spectrum aan oplossingen voor het IBM softwareplatform voor samenwerking (IBM collaboration solutions software met oplossingen als Proware, Improware en Infoware).

In alle gevallen staat onze jarenlange praktijkervaring borg voor effectieve beheerssystemen voor de eigen organisatie. Om nieuwe oplossingen in organisaties te implementeren biedt Metaware een heldere projectaanpak specifiek voor toekomstige gebruikers. Helpdesk-ondersteuning, workshops, applicatiehosting en remote beheer zijn zo enkele diensten, die Metaware kan verzorgen.

Goede kennis van bedrijfsprocessen is wezenlijk voor praktisch bruikbare oplossingen, zeker bij onze portal- en workflow management oplossingen. Juist de combinatie van kennis van bedrijfskundige aspecten en IT-technologieën is de kracht van Metaware.

De medewerkers van Metaware bestrijken het gehele traject van projectmanagement en specificatie tot ontwikkeling en implementatie. Tevens zijn uitgebreide beheer-faciliteiten aanwezig met speciaal daartoe opgeleide medewerkers. Alle Metawarespecialisten zijn gespecialiseerd in Lotus Notes en andere disciplines.

Als softwarehuis is Metaware een gekwalificeerd IBM Business Partner.