risicomanagement  software iso90012015

ISO9001:2015 software - risicomanagement software

Waarom is risicomanagement nu zo 'hot' bij kwaliteitsbeheer? De nieuwe versie van de wereldwijde kwaliteitsnorm ISO 9001 is verschenen en een wezenlijke vernieuwing in deze ISO9001:2015 norm is risicomanagement.
Je moet je eigen bedrijfsrisico's, die samenhangen met de kwaliteit van je produkt of dienst, in kaart brengen en beoordelen. Zijn de bedrijfsrisico's te hoog dan dien je passende maatregelen te treffen. De gebruikte methode moet je te beschrijven.

Dit kan een lastige klus zijn als je dat voor de eerste keer moet doen. Wij willen je daar graag bij helpen en niet alleen met een geschikte software tool ...
Maar bekijk eerst de presentatie. En zet daarna de software tool in 60 seconden online ...


Tool

Onze software oplossing Proware integreert op unieke wijze documentmanagement met risicomanagement. Zo kan je immers de onderhoudslast van het managementsysteem laag houden. De risico management module is positief beoordeeld door diverse certificerende instanties en de Raad van Accreditatie.
Bekijk hier een uitgebreide uitleg over onze risicomanagement module. of bekijk een demo-omgeving van Proware ingericht voor ISO 9001:2015.

 

Interesse

Wil je je interesse kenbaar maken, klik dan op contact en geef eventueel aan of je specifieke aandachtspunten hebt.
Of is het meer inhoudelijk? Geen probleem, de medewerkers van Metaware staan klaar om je vragen te beantwoorden. Al is het alleen maar om de risico analyse stapsgewijs uit te leggen.

Wil je meteen beginnen? Je kunt altijd ons kwaliteitssysteem voor een 30-dagen proef klaarzetten. Gebruik hiervoor de Probeer nu knop.